Benvinguts al blog de GNA!

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Altres, Marketing online

A GNA estrenem un nou blog, que destinarem a parlar sobre tecnologia i estratègia online en l’àmbit del turisme i per a projectes multisectorials a la xarxa. GRUP Podreu trobar-hi regularment continguts sobre l’activitat de GNA i de GnaHS, la divisió turística de l’empresa, així com informació de qualitat per a millorar la vostra presència a internet en relació amb temes d’e-commerce, comunicació, màrqueting i solucions tecnològiques per als negocis online!

En aquest projecte col·laborem un equip de 21 persones dels àmbits de l’enginyeria, el disseny i l’e-màrqueting treballant sempre amb il·lusió, professionalitat i implicació.

Moltes gràcies per seguir-nos!
Web GnaHS
Web GNA


Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Etiquetes:,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

GNA

Girona // Lleida // Madrid·Castilla

Assessorament i solucions tecnològiques per a una òptima estratègia online i un alt rendiment a la Xarxa. GNA compta també amb una divisió especialitzada en el sector turístic, GnaHS.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions