GNA Hotel Solutions assistirà a la fira Colombiana ANDICOM

Escrit per Albert Justafré el . Publicat a Marketing online, Turisme online

GNA Hotel Solutions segueix creixent i s’expandeix per altres mercats, ara apostem per Llatinoamericà!

GNA Hotel Solutions és una de les 15 úniques empreses que participarà a la fira Colombiana d’ANDICOM juntament amb l’Agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, Acció, amb l’objectiu de reforçar el procés d’internacionalització en els països d’Amèrica Llatina.

Aquest Congrés Internacional de TIC, que aquest any celebra el seu 30º aniversari, tindrà lloc a Cartagena de Indies els dies 2, 3 i 4 de setembre i reunirà a més de 800 innovadores empreses tecnològiques de diferents i interessants temàtiques, oferint així, l’oportunitat de contactar i tenir molt d’aprop els principals gurús de la industria TIC.

La prestigiosa fira d’Amèrica Llatina és un esdeveniment fira llatinoamèrica100% Business to Business, on GNA Hotel Solutions donarà un nou pas per a donar-se a conèixer i exposarà la importància de disposar d’una potent plataforma de comercialització online (Booking Engine, Channel Manager i Business Intelligence) per a incrementar les vendes directes dels establiments hotelers, i així, reduir costos i comissions d’intermediaris.

Es tracte d’un escenari únic per a mostrar al mercat Llatinoamericà l’eina amb la que cobrir totes les necessitats de distribució del producte hoteler online. Segons els últims estudis, es confirma que Amèrica Llatina, i en especial Colòmbia, és un destí que creix a un ritme vertiginós. El mercat de serveis TIC ha experimentat un fort creixement en els darrers 5 anys, i es preveu un desenvolupament sostingut fins el 2018.

Així mateix, el Foro Econòmic Mundial situa a Colòmbia en el número 66 entre 144 països en termes de disponibilitat de xarxes i infraestructura TIC, fet que preveu que el mercat té molt de camí per recórrer en el desenvolupament de les noves tecnologies.

GNA Hotel Solutions aprofitarà aquesta oportunitat creixent del mercat per reforçar així el procés d’internacionalització que ja va iniciar fa uns mesos.

Amb 20 anys d’experiència en el sector turístic, i amb oficines a Girona, Lleida, Madrid i temporalment a Sillicon Valley, San Francisco, l’objectiu internacional immediat de GNAHS és situar-se com a proveïdor referent de solucions tecnològiques i estratègiques pel sector hoteler a Colòmbia, i replicar la mateixa estructura que té a Espanya per fer-ho amb la resta dels països de l’Amèrica Llatina.
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

"Trackback" Enlace desde tu web.

Albert Justafré

Consultor eMarketing y estrategia TIC - Desarrolla la mejor estrategia en la red para cada cliente, con el objetivo de ayudar a vender más y mejor a través del canal directo.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions