Ponència de Joan Ribas (GnaHS) al Fòrum TurisTIC 2014

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Altres, Turisme online

Vídeo de la ponència per part del CEO de GNA Hotel Solutions, Joan Ribas, al Fòrum Turístic d’aquest 2014, que va tenir lloc el passat 2 d’abril a Barcelona.

A la conferència, Joan Ribas va parlar sobre “La intel•ligència de negoci per afrontar nous reptes del sector hoteler”, centrant-se en la importància que té per a les empreses del sector el fet de disposar de plataformes de gestió hotelera per prendre decisions ràpides i eficients sobre la política comercial dels hotels des de qualsevol dispositiu, sobretot tenint en compte les noves possibilitats de distribució del producte hoteler que han aparegut en els últims anys.

A més, Ribas va explicar com els hotelers poden ordenar el caos que s’ha originat amb l’aparició d’una infinitat de nous actors en el sector turístic online, una situació que ha trencat l’escenari tradicional i ha desbordat la capacitat de molts per exercir amb eficàcia la gestió online multicanal, i va establir les bases per poder analitzar correctament les dades més interessants amb l’objectiu d’invertir en els canals més rendibles.

Tal com avançàvem en el nostre blog, podeu veure en vídeo la ponència de Joan Ribas aquí.

També podeu consultar i descarregar-vos la presentació al nostre Slideshare!



FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Comentaris (1)

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions