chatgpt-copywriters-gnahs

Pot ChatGPT substituir als copywriters?

Fins fa poc, tot allò relacionat amb la intel·ligència artificial quedava reduït a un grup d’especialistes capaç de comprendre i manejar les seves complexitats intricades. Ara, amb la introducció d’una interfície tan senzilla d’utilitzar com la de ChatGPT, qualsevol pot tenir accés a aquesta tecnologia.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
tendencies-digitals-2024

Tendències digitals per a 2024

El 2024 es presenta com un any ple de desafiaments i oportunitats, en què l’evolució constant de la tecnologia redefineix les estratègies de màrqueting digital. En un entorn on el que va funcionar ahir podria quedar obsolet avui, adaptar-se a les tendències és crucial per destacar. En aquest article explorem les principals tendències que dominaran el panorama digital el 2024.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
tendencies-seo-2024

Tendències de SEO per 2024

Aproximadament un 93% de totes les experiències online comencen per una cerca a un buscador, i el 44% dels usuaris  mai es desplacen més enllà de la primera pàgina de resultats de Google. És per això que el SEO és un dels factors més rellevants per treballar la visibilitat online de qualsevol allotjament turístic.

 

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
10-noves-funcionalitats-motor-de-reserves-rhov10

Incorporacions recents al nostre motor de reserves RHOv10: descobreix les darreres 10 funcionalitats

A GNAHS, estem compromesos a oferir-te eines efectives per simplificar la gestió del teu establiment i proporcionar la millor experiència de reserva possible als teus clients. Per aquesta raó, estem avui et presentem les incorporacions més recents al nostre motor de reserves RHOv10!

Segueix llegint per descobrir aquestes últimes millores que t’ajudaran a impulsar les teves reserves directes.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
hyperguest-integracio-channel-manager

Ens hem integrat amb HyperGuest: el teu passaport a una distribució més rendible

A GNAHS oferir-te solucions innovadores per impulsar el teu establiment és un pilar fonamental. Valorem el teu èxit tant com tu i contínuament busquem maneres de simplificar les teves operacions i millorar l’experiència dels teus clients. Amb aquest compromís en ment, et presentem la nostra recent integració amb HyperGuest, una plataforma B2B (Business-to-Business) que pot ser la teva aliada en la teva estratègia de distribució.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
google-analytics-4

Tot el que cal saber sobre el canvi de Google Universal Analytics a Google Analytics 4

Google Universal Analytics (UA), l’eina d’analítica web per excel·lència, va deixar de processar dades l’1 de juliol de 2023 (tot i que ho continuarà fent per a les propietats que tinguin Google Analytics 360 fins a l’1 de juliol de 2024). Tot i no registrar noves dades, Google ha avançat que, de moment, es podrà accedir a l’històric de dades de la propietat de Google Universal Analytics fins al gener de 2024.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions