GNA visita l’eShow

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Altres

El passat 12 de març GNA va assistir a l’eShow de Barcelona, la fira més important i prestigiosa d’eCommerce, social media i noves tendències online de tota la Península Ibèrica i Amèrica Llatina.

Gràcies a aquesta visita a l’eShow, GNA va poder aprofundir en les últimes novetats en tecnologia i serveis a la Xarxa, conèixer noves empreses i productes del mercat, o assistir a conferències sobre estratègia en marketing online, webs per a mòbil, innovació i logística.

Aquesta no és la primera vegada que l’empresa visita grans esdeveniments relacionats amb les últimes solucions online. Amb la voluntat d’estar sempre al cas de novetats, oferir les propostes més avançades per als clients, i ampliar coneixements GNA procura ser present als principals esdeveniments del sector. Així, l’any passat l’empresa ja va assistir en questa mateixa fira, així com a FITUR, a Madrid, i al Fòrum TurisTIC, on espera també ser present aquest 2014.

Solucions innovadores GNA
L’aposta per a la recerca, el desenvolupament i la innovació,  és un dels puntals de GNA, tant a nivell tecnològic com a l’hora de dissenyar estratègies online i assessorar els clients en la seva presència a la Xarxa. En aquest sentit, GNA aplica ja tecnologia responsive als seus webs per a la visualització de sites des de qualsevol dispositiu, disposa d’un motor de reserves propi també amb tecnologia adaptativa i de plataformes d’intel·ligència de negoci per al sector turístic, ofereix dissenys web moderns, eCommerce d’última generació, i les accions d’estratègia online més actuals, entre d’altres serveis.FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

GNA

Girona // Lleida // Madrid·Castilla

Assessorament i solucions tecnològiques per a una òptima estratègia online i un alt rendiment a la Xarxa. GNA compta també amb una divisió especialitzada en el sector turístic, GnaHS.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions