Els riscos de les “Reserves sense risc” de Booking.com

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Marketing online, Turisme online

Booking.com llança el nou programa “Reserves sense risc”. Booking proclama que el seu nou programa t’ajudarà a guanyar més diners. Però, fins a quin punt és això cert?

Des de l’equip de màrqueting de GNA Hotel Solutions volem compartir amb tu tota la informació sobre el nou programa “Reserves sense risc” per ajudar-te a prendre la millor decisió pel futur del teu establiment.

Avantatges de les Reserves sense risc, segons Booking.com

Booking.com garanteix que si el teu hotel participa al seu programa Reserves sense risc, rebràs més reserves.

Si el client vol cancel·lar la reserva, Booking.com assegura que et trobarà un altre client. En cas contrari, Booking.com et pagarà l’import de la reserva.

Passi el que passi, tu cobraràs la reserva.

Inconvenients de les Reserves sense risc, segons Booking.com

El cobrament està garantit, però pot ser que t’arribi més tard que habitualment, perquè el client pot cancel·lar la seva reserva fins a 24 hores abans del check in.

Si Booking.com no troba un altre client, et deduiran el cost de la reserva de la factura mensual.

Donar-te de baixa del programa Reserves sense risc

Com passa amb totes les novetats que sol implementar Booking.com, el programa Reserves sense risc s’activarà automàticament al teu hotel.

Si no vols participar amb aquest programa, recorda contactar al teu account manager per donar-te de baixa.

Recorda que la decisió és teva: és el teu hotel!

Reserves_sens_risc

El que Booking.com no et diu

Què més cal que tinguis en compte? Aquests són alguns aspectes que et recomanem que tinguis en compte abans de sumar-te al programa:

    · A partir d’ara totes les reserves amb tarifa “no reemborsable” es mostraran als usuaris com a reserves amb cancel·lació gratuïta.

    · Baixarà el teu preu mig! Segons el programa Reserves sense risc, la teva antiga tarifa “no reemborsable” passarà a mostrar-se com a “cancel·lació gratuïta” i per tant, predominarà per sobre de la tarifa “no reemborsable” real… a un preu molt més ajustat!

    · Augment del percentatge de cancel·lacions. El percentatge mitjà de cancel·lacions a Booking.com se situa actualment per sobre del 40%, arribant en molts casos per sobre del 50%. Incorporar-te al programa Reserves sense riscos farà que aquest augmenti encara més.

    · Pèrdua de control sobre el teu allotjament. Si fins ara senties que Booking.com t’estava canibalitzant les vendes, sumar-te a aquest programa augmentarà la pèrdua de control sobre la comercialització del teu hotel.

    · Pagaràs més comissions. Si augmenten les vendes a través de Booking.com, també augmentaran les comissions que hauràs de pagar. Booking.com és important pel teu allotjament, però és més important trobar un equilibri per tal de reduir el seu control sobre el teu hotel.

    · Pèrdua qualitativa de clients. Booking.com diu que et trobarà un altre client quan tinguis una cancel·lació. Però quin tipus de client? Serà per la mateixa ocupació, tipus d’habitació i règim? Què passarà amb els usuaris Genius? No està clar…

    · Les millors condicions a Booking.com (enlloc del teu web!). Sumant-te al programa Reserves sense risc de Booking.com, concediràs a la OTA les millors condicions disponibles online. Ni al teu propi web podràs oferir-ne de millors!

La decisió és teva!

Ara ja tens una visió completa del programa Reserves sense risc de Booking.com, amb avantatges i sobretot, inconvenients.

T’has de donar de baixa del programa? GNA Hotel Solutions et recomanem que, si la teva intenció és tenir un control total de la comercialització del teu hotel, reduir despeses i minimitzar costos, sí.

GNA Hotel Solutions et recomanem que contactis amb el teu account manager de Booking.com i et donis de baixa del programa Reserves sense risc.

No et deixis convèncer, només tu ets l’amo del teu hotel.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, , , , , , , , , , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions