Les 5 darreres incorporacions al nostre Motor de reserves RHOv10 (Part 1)

Escrit per GNAHS el . Publicat a Channel Manager, IA, Marketing online, Motor de reserves

Avui et portem una nova entrega sobre les recents funcionalitats que hem incorporat al nostre motor de reserves RHOv10, enfocades a optimitzar i facilitar-te la gestió online del teu establiment.

 

gnahs-incorporaciones-motor-de-reservas-rhov10

 

A GNAHS ens agrada seguir treballant dia a dia en optimitzar els nostres productes i serveis per tal de poder oferir-te eines més eficients a través del nostre motor de reserves RHOv10.

A continuació, et presentem les últimes incorporacions que hem implementat per optimitzar encara més la gestió online de reserves al teu establiment.

 

1. Tokenització de targetes de crèdit

Hem millorat la funció de tokenització de targetes de crèdit, ja tokenitzem de forma segura tot i que l’import inicial sigui de 0€. Ara, podràs realitzar cobraments no presencials de manera segura, necessaris en casos de No-Show. Els TPV compatibles amb aquesta funcionalitat són: Paycomet, Redsys, AddonPayments, i Cyberpack. Aquesta innovació garanteix transaccions més protegides i eficients.

 

2. Upgrade del sistema de pagaments

Per a aquells clients que utilitzin targetes tokenitzades, hem optimitzat el procés de cobrament per a futures transaccions. Els pagaments subsegüents es realitzaran automàticament mitjançant el token de la targeta, eliminant la necessitat de confirmacions de pagament per correu electrònic, excepte en casos d’error amb el token. Això simplificarà significativament la gestió de les teves reserves amb múltiples pagaments.

 

3. Nous paràmetres dins l’eina d’Smart Notes

La nostra eina d’Smart Notes ha estat enriquida amb nous paràmetres personalitzables, incloent-hi la visualització en passos de serveis addicionals, l’adaptació segons el nombre de nits i les especificacions de l’establiment. A més, ara oferim una selecció expandida de 21 icones per a més personalització.

 

4. Channel Manager multi-moneda

El nostre Channel Manager ara és compatible amb múltiples monedes, permetent gestionar diferents tarifes i canals amb facilitat. Aquesta millora assegura que els preus s’ajustin automàticament segons el tipus de canvi actualitzat diàriament, minimitzant riscos de devaluació i inflació i millorant la precisió a la presentació de preus.

 

5. Widget de cerca de disponibilitat

Hem optimitzat el widget de cerca de disponibilitat per millorar la precisió en la detecció de zones horàries de cada usuari. Aquesta reconstrucció lògica permet mostrar calendaris adaptats específicament a la zona horària dels teus clients, assegurant una experiència de reserva més intuïtiva i precisa.

 

Aquestes actualitzacions s’alineen perfectament amb les demandes actuals del mercat hoteler i han estat dissenyades per potenciar la teva eficiència operativa i perquè puguis oferir als teus clients una experiència de reserva més fluida i personalitzada.

En un entorn on la seguretat de les transaccions i la personalització de l’experiència del client són crucials, les nostres noves funcionalitats et proporcionen les eines necessàries per destacar i optimitzar el teu establiment.

 

Confia en un equip d’experts

Si vols mantenir-te al dia de totes les novetats que anem llançant, a la home de la teva administració del Suite, trobaràs uns pop-ups que s’aniran actualitzant amb les novetats que anem incorporant al motor de reserves RHOv10.

Per a més detalls sobre com aquestes noves funcionalitats poden beneficiar el teu establiment, no dubtis a posar-te en contacte amb el teu account manager.

Maximitza les teves reserves directes amb les últimes eines del nostre motor de reserves RHOv10!

 

Etiquetes:, , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNAHS

Strategy & e-technoloy for success

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions