gnahs-nova-versio-chatgpt

GPT-4o, una excepcional eina d’IA al teu abast

OpenAI ha llançat GPT-4o, una versió optimitzada del model de llenguatge GPT-4 (Generative Pre-trained Transformer 4) que promet transformar la interacció humana amb la tecnologia. El sufix “o” d’“omni” (del llatí omnis, que significa tot) indica que aquesta iteració està dissenyada per oferir millores específiques en velocitat, precisió, eficiència i adaptabilitat respecte al seu predecessor.

fidelitzacio-clients-gnahs-blog

Fidelització de clients: clau per augmentar la rendibilitat de la teva web

La fidelització de clients és una estratègia fonamental per a l’èxit d’una marca. Es basa en la creació d’enllaços socials i afectius amb els clients, oferint-los avantatges econòmics i prestacions que fomenten una connexió duradora amb la marca. Una dada significativa sobre la importància de fidelitzar clients és que augmentant tan sols un 5% la taxa de retenció anual de clients es pot augmentar fins a un 85% els beneficis.

faqs-motor-de-reserves-rhov10-gnahs

10 respostes que has de conèixer sobre el nostre motor de reserves RHOv10

En un món on l’eficiència i la personalització defineixen l’èxit de la gestió de reserves, conèixer en profunditat les eines a la teva disposició es converteix en un requisit indispensable.

Avui t’hem preparat les 10 preguntes freqüents que revelen alguns dels secrets del nostre motor de reserves RHOv10, dissenyades per oferir-te una visió més completa de com aquesta eina pot revolucionar l’experiència dels teus clients.

 

chatgpt-copywriters-gnahs

Pot ChatGPT substituir els copywriters?

Fins fa poc, tot allò relacionat amb la intel·ligència artificial quedava reduït a un grup d’especialistes capaç de comprendre i manejar les seves complexitats intricades. Ara, amb la introducció d’una interfície tan senzilla d’utilitzar com la de ChatGPT, qualsevol pot tenir accés a aquesta tecnologia.

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions