Eines i recursos imprescindibles per tractar les imatges del teu negoci online

Escrit per Ariadna Argelaguet el . Publicat a Disseny web

Segur que has pensat moltes vegades com podries treballar els elements visuals de les teves plataformes online de manera professional, sense entrebancs i de forma fàcil evitant haver de recórrer a programes experts de pagament com Adobe Photoshop o Adobe Illustrator. Des de GNA et proposem eines alternatives, descobreix-les!

Disposar de recursos esdevé un factor molt important quan es tracta de gestionar tots els continguts de la nostra web. Sovint quan ens enfrontem a un projecte necessitem tenir a mà un seguit d’eines que ens assegurin que l’acabat final de la nostra plataforma és de qualitat. Tenir una bona imatge online, una tecnologia d’última generació i una correcta gestió dels continguts, ens assegurarà l’èxit del nostre negoci a la xarxa, millorant-ne la reputació online i, per tant, molt probablement, incrementant les nostres vendes.

Quant a elements visuals, ens referim a totes les imatges que mostrem a les nostres plataformes online (web, xarxes socials, portals externs, etc.), des d’imatges de capçalera, a banners promocionals o imatges per a ofertes i/o productes. Habitualment ens podem trobar amb problemes a l’hora de cercar imatges de qualitat, editar-les i optimitzar-les –baixar de resolució i pes– per poder-les publicar a les nostres plataformes online.

Amb l’objectiu d’ajudar-te a resoldre aquestes dificultats, des de GNA et fem una petita selecció de recursos i programes online que considerem més interessants.

Bancs d’imatges

Les imatges són un dels elements més significatius per potenciar la nostra marca online. Podem aconseguir imatges capturant-les nosaltres mateixos, amb la pròpia càmera o, millor encara, encarregant el treball a un fotògraf professional. Tot i així hi ha un altre recurs ràpid i fàcil d’utilitzar: els bancs d’imatges.

Hi ha bancs d’imatges gratuïts i n’hi ha de pagament. A continuació us en mostrem una petita selecció.

iStock

iStockPhotoCaptura de iStock

Si vols obtenir imatges a nivell professional aquest és el teu banc! El punt fort se centra en la exclusivitat de la imatge i a més a més les temàtiques a escollir són infinites.
Aquest és un banc de pagament i funciona a través de crèdits i tens la possibilitat de triar entre diversos packs en funció dels teus interessos.

Fotolia

FotoliaCaptura de Fotalia

Aquest altre banc, també de pagament, disposa d’un seguit d’imatges dutes a terme per fotògrafs experts en molts sectors. Una gran ajuda d’aquesta web és la possibilitat de poder acotar la teva cerca amb les eines que disposa el buscador, aconseguint d’aquesta manera uns resultats més precisos a les nostres necessitats.
El sistema de pagament funciona també per crèdits i al mateix temps pots optar a diverses ofertes aconseguint grans descomptes!

Unsplash

unsplashCaptura de Unsplash

Aquest banc és gratuït i, cada deu dies, s’hi pugen 10 imatges gratuïtes i sense llicència. Podràs trobar imatges de temàtiques diverses en les quals hi han participat diferents fotògrafs professionals. Molt recomanable!

Jay Mantri

jay_mantriCaptura de Jay Mantri

Aventura’t a aquesta pàgina web gratuïta i descobreix un ventall d’imatges d’alta qualitat! Disposaràs d’una gran varietat de captures, des de paisatges a escenes quotidianes. I per si això fos poc, cada setmana trobaràs 7 imatges noves, gratuïtes i sense llicència.

Edició

Quan parlem d’edició d’imatges sempre és complicat trobar una eina que s’adapti a les nostres necessitats i al mateix temps que sigui senzilla d’utilitzar sense ser un expert en disseny. Per aquesta raó, et facilitem una eina que et traurà de tots aquests entrebancs.

fotorCaptura de Fotor

Amb aquesta eina no només podràs editar les teves fotografies online sinó que també podràs gestionar el disseny de les teves xarxes socials. Tens la possibilitat de pujar les teves imatges i adaptar-les a diverses plantilles amb els formats adequats i amb composicions preestablertes aconseguint uns dissenys espectaculars!

Optimització i canvis d’extensió

Un dels problemes més freqüents amb el que ens trobem se centra en el pes d’una imatge o la seva extensió. Tant un com l’altre poden afectar al rendiment de la nostra web o directament que el gestor de continguts (CMS) no ens permeti pujar la imatge.

Tools Dynamicdrive

tooldynamicdriveCaptura de Tools Dynamic Drive

A partir d’aquesta web és possible superar aquest obstacle. Podràs optimitzar i canviar l’extensió de les teves fotografies fàcilment optant a diverses possibilitats –tant de mida, com d’extensió– de descàrrega.

Experiència professional

Tal i com has vist, aquestes eines són una petita incisió al món del software i els recursos online, que et facilitaran la gestió dels elements visuals del teu negoci online i així assegurar l’èxit donant-nos una millor reputació online i, per tant, molt probablement un increment en les nostres vendes.

Tot i així, et recomanem posar-te a les mans de professionals especialitzats. A GNA disposem d’un departament de disseny qualificat i amb experiència que t’orientarà i et recomanarà, en funció del teu negoci i objectius, quina és la manera més adequada de potenciar la teva marca online.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, , , , , , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

Ariadna Argelaguet

Departamento de Diseño - Trabaja diseñando imágenes visuales que transmitan un mensaje al receptor y que contribuían a solucionar problemas y necesidades.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions