Nous webs de GNA i GnaHS

Escrit per Mariona Vila el . Publicat a Altres, Disseny web, Marketing online, Turisme online

Hem estrenat els webs de GNA i GnaHS, renovats amb informació detallada sobre les solucions tecnològiques i els serveis d’estratègia online que oferim.

Els canvis han permès adaptar el web corporatiu perquè sigui molt més pràctic per als usuaris, amb una estructura clara dels continguts i un disseny net i intuïtiu. Complint amb aquests objectius, els webs permeten veure totes les eines i serveis que ofereixen GNA i GnaHS per a projectes multisectorials i turístics, respectivament. A més, a través del web és possible sol·licitar àgilment pressupostos i demostracions de les eines que GNA i GnaHS han desenvolupat, com ara el RHOv6 (que inclou motor de reserves, eina de business intelligence i eina d’eMarketing) i la plataforma d’eCommerce.

També permeten accedir directament al blog; el Twitter i el LinkedIn de GNA i GnaHS; subscriure’s a l’eButlletí, i conèixer una mica més l’empresa i les persones que formem part de l’equip.

nou_web_gna

Una estructura unificada
L’estructura empresarial queda també clarament definida en els nous webs de GNA i la seva divisió turística, GNA Hotel Solutions (GnaHS). El web de GNA és l’eix vertebrador a partir del qual es poden consultar tots els serveis disponibles de l’empresa, ja sigui referent a projectes multisectorials, turístics o d’e-commerce, casos d’èxit, i dades i informació de caràcter corporatiu. Així, el site està organitzat en cinc blocs, que corresponen als diferents serveis oferts per l’empresa: web, eCommerce, eMarketing, i+r+d i eTurisme.

A banda, a través del mateix web de GNA i de la secció eTurisme, es pot accedir al site de GnaHS i consultar les solucions tecnològiques i les accions d’estratègia online específiques per a la gestió d’establiments turístics, a més de demanar demos i pressupostos online.

Tots els serveis a un sol clic
La nova versió dels webs de GNA i GnaHS reflecteixen clarament els serveis i eines que ofereix l’empresa:

  • Web: creació, disseny i desenvolupament de webs corporatius.
  • eCommerce: creació, desenvolupament i assessorament en comerços online.
  • eMarketing: estratègia, assessorament i execució d’accions d’eMarketing: SEO, PPC, reputació corporativa online, xarxes socials, newsletters, publicitat online i marketing de continguts.
  • I+R+D: creació, disseny i implementació de les solucions tecnològiques més avançades aplicades a la interacció, posicionament web, xarxes socials, seguretat a la Xarxa, dispositius mòbils i llenguatges de programació.
  • eTurisme: tecnologia i assessorament per dissenyar la millor estratègia en projectes turístics a Internet.


Visita ara els nous webs de GNA i GnaHS!
Segueix-nos també a Twitter i LinkedIn!

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

Mariona Vila

Técnica eMarketing - Desarrolla estrategias de marketing y estrategias SEO con el objetivo de posicionar y aumentar la visibilidad de las empresas en la Red.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions