L’impacte de TikTok a la teva estratègia de màrqueting a xarxes socials

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Altres, Xarxes socials

A mesura que les tendències en el consum de contingut evolucionen en un entorn sempre canviant, TikTok s’ha presentat com un protagonista clau. Amb més de mil milions d’usuaris a tot el món, aquesta plataforma ofereix una oportunitat excepcional per als hotelers que busquen connectar amb una audiència diversa i promocionar el seu establiment.

tiktok-estrategia-marketing-xarxes-socials

 

La cerca d’allotjament ja no és només això, és la cerca d’autenticitat. Els viatgers actuals han evolucionat més enllà de la mera elecció d’un lloc on allotjar-se, ara busquen experiències genuïnes. Aquesta transformació ha actuat com un catalitzador per als hotelers, animant-los a actualitzar les seves estratègies de xarxes socials i a contemplar seriosament la possibilitat d’incorporar TikTok com una eina essencial.

Des de vídeos virals fins a la interacció amb els hostes, TikTok ha esdevingut una eina essencial per al màrqueting a xarxes socials dins de la indústria hotelera.

En aquest article, explorarem a fons com pots aprofitar al màxim TikTok i com et pot beneficiar si ho incorpores a la teva estratègia de màrqueting a xarxes socials.

 

Què és TikTok i com funciona?

TikTok és molt més que una plataforma de xarxes socials i entreteniment, s’ha convertit en la plataforma social més popular i està transformant la manera com les marques, inclosos els hotels, connecten amb la seva audiència. Tot i que és especialment popular entre els joves, el seu abast és divers i el seu potent algoritme mostra una àmplia gamma de continguts, des de paròdies còmiques fins a consells de viatges. TikTok és l’aparador ideal per mostrar tot allò que el teu establiment ofereix i augmentar així el reconeixement de la teva marca. El millor de tot, és una eina molt intuïtiva i gratuïta que pot ajudar-te a transformar la presència online del teu establiment.

 

A continuació, et presentem els 8 punts clau que faran que la teva estratègia a TikTok sigui altament efectiva:

1. Contingut que es converteix en viral de manera orgànica:

TikTok té el poder de convertir el contingut en viral de manera orgànica i si hi treballes bé, et posicionaràs davant de la competència. Crea vídeos curts i atractius que mostrin el millor del teu establiment. Aquest contingut visualment atractiu cridarà l’atenció d’una audiència global, animant-la a escollir el teu establiment per a les seves properes vacances.

2. Contingut generat per l’usuari:

A TikTok, el contingut generat pels usuaris és una autèntica joia. Anima als teus clients a etiquetar el teu establiment a les seves publicacions i a utilitzar uns hashtags específics, així expandiràs considerablement el teu abast i enfortiràs la teva presència online. És com comptar amb ambaixadors de marca personals que compartiran amb el món les seves experiències al teu establiment.

3. Connexió genuïna amb l’audiència:

A TikTok, mantenir una connexió autèntica amb els teus seguidors és essencial. Respon sempre als comentaris i participa activament en les converses, així crearàs un vincle real amb els teus seguidors i enfortiràs la lleialtat a la teva marca. Aquesta connexió de confiança influirà en l’elecció dels viatgers i els portarà a escollir el teu establiment per a la seva propera escapada.

4. Transmissions en viu per oferir una mirada exclusiva:

TikTok et permet oferir una visió exclusiva del teu establiment mitjançant transmissions en viu. Aquestes transmissions permeten mostrar esdeveniments especials, activitats i oferir a la teva audiència una experiència en temps real del que està passant al teu establiment. Aquesta estratègia és especialment poderosa per crear anticipació i elevar la visibilitat del teu allotjament.

5. Col·laboració amb Influencers:

Els influencers de TikTok, o “creadors de contingut”, tenen el poder d’arribar a audiències massives. Com a hoteler podràs col·laborar amb aquests influencers per mostrar el teu establiment d’una manera autèntica i atractiva. Les associacions amb influencers poden ajudar a augmentar la visibilitat de la teva marca i generar interès pel teu establiment.

6. Promoció de serveis locals:

TikTok és una plataforma ideal per destacar els serveis locals que ofereix el teu establiment. Des de restaurants propers fins a activitats a la zona, així doncs, podràs utilitzar TikTok per promocionar el paper a la comunitat que té el teu establiment i atraure un públic local

7. Ús de hashtags significatius:

Amb la creació de hashtags personalitzats, augmentaràs la visibilitat i el compromís amb els viatgers. Aquesta etiqueta es convertirà en un segell distintiu de la teva marca i fomentarà la interacció tant dels teus clients com dels usuaris. Incorpora hashtags populars a les teves publicacions, així ampliaràs el teu abast i augmentaràs la possibilitat que els viatgers et descobreixin.

8. Involucra el personal del teu establiment:

L’autenticitat que aporta el teu equip humà al teu establiment és una de les eines més poderoses per a la teva estratègia de màrqueting a xarxes socials, no només a TikTok sinó a totes les teves plataformes. Els treballadors són l’essència del teu establiment, i mostrar els seus rols i el costat més humà pot donar vida a la teva estratègia a xarxes socials. Aquesta connexió emocional és essencial per construir relacions sòlides amb els teus seguidors i potencials clients, transmetent confiança i professionalitat, la qual cosa pot ser un factor determinant perquè els viatgers escullin el teu establiment.

 

Com començar a utilitzar TikTok?

Començar amb TikTok és un procés emocionant que pot impulsar de manera significativa la presència online del teu establiment. A continuació, et facilitem el pas a pas per començar a treballar en aquesta plataforma:

  1. Descarrega’t l’aplicació: fes servir l’app mòbil, ja que aquesta plataforma es desenvolupa de manera òptima en dispositius mòbils.
  2. Configura el teu compte: crea un compte a TikTok i considera la possibilitat de convertir-lo en un compte comercial de forma gratuïta. Això et proporcionarà accés a una àmplia gamma d’eines valuoses, que inclouen la capacitat de publicar anuncis, obtenir informació detallada sobre la teva audiència i afegir CTA’s als teus vídeos.
  3. Completa el teu perfil: personalitza la teva imatge de perfil utilitzant el logotip del teu establiment, afegeix una biografia informativa, enllaços a la teva pàgina web i una adreça de correu electrònic de contacte.
  4. Familiaritza’t amb la interfície: navega per la pàgina d’inici on l’algorisme selecciona vídeos personalitzats segons els teus interessos.
  5. Explora nous perfils: descobreix perfils d’usuaris i cerca vídeos relacionats amb hashtags específics.
  6. Dedica temps a l’edició: pren-te el teu temps per descobrir les funcions de creació i edició de vídeos dins de l’aplicació. Aquests inclouen una àmplia gamma de filtres, efectes i superposicions de text per donar vida al teu contingut de manera creativa.

 

TikTok té el poder de connectar amb el públic d’una forma natural i ha superat les principals xarxes socials col·locant-se al cim amb una taxa d’engagement del 4,25%. No obstant això, recordar-te que, per recollir els fruits és crucial avaluar-ne l’impacte i ajustar estratègicament l’enfocament.

A GNAHS comptem amb un equip especialitzat en xarxes socials que t’aconsellarà si estàs buscant assessorament o assistència a la teva estratègia de màrqueting a xarxes socials. Contacta’ns ara, estarem encantats d’assessorar-te i ajudar-te a impulsar el teu establiment.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, , , , , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions