Nova integració amb PayU: ampliem les teves solucions de pagament globals

Escrit per GNAHS el . Publicat a IA, Integracions, Motor de reserves

A GNAHS, estem sempre a l’avantguarda de la tecnologia, per així poder oferir-te les millors eines i solucions. És per això que ens complau anunciar la nostra darrera integració amb PayU, un líder mundial en tecnologia de pagaments.

 

 

integracio-payu-gnahs

 

Què és PayU?

PayU és una empresa de tecnologia de pagaments dedicada a construir un futur financer més inclusiu. Permet als negocis que tenen serveis online acceptar i processar pagaments a través d’una àmplia gamma de mètodes que es poden integrar en aplicacions web i mòbils. Actualment, els seus serveis estan disponibles a 17 països i continuen expandint-se.

 

PayU: per a un món sense fronteres financeres

PayU és una plataforma que té una presència i abast global, especialment dissenyada per a empreses que manegen grans volums de transaccions, t’ofereix una solució de pagaments robusta i fiable.

Entre les seves característiques destaquen:

  1. Integració global i local: ofereix una integració perfecta amb una àmplia gamma de mètodes de pagament globals i locals, assegurant que els negocis puguin acceptar pagaments de qualsevol part del món.
  2. Seguretat i compliment: amb funcions de seguretat avançades i rigoroses mesures de compliment, PayU garanteix la protecció i la confiança en totes les transaccions.
  3. Anàlisi i reports personalitzats: utilitza anàlisis basades en intel·ligència artificial i proporciona reports personalitzats per assegurar la precisió en el processament de pagaments.
  4. Expansió global: dissenyada per optimitzar el rendiment dels pagaments, la plataforma facilita l’expansió internacional dels negocis.

 

La integració de GNAHS amb PayU

GNAHS, estem emocionats d’integrar PayU al nostre motor de reserves RHOv10. Aquesta col·laboració ens permet oferir-te una solució de pagament molt eficient i segura, que s’adapta perfectament a les necessitats del mercat global.

Avantatges d’aquesta integració:

  • Major abast: amb la capacitat d’acceptar pagaments de diversos mercats, podreu expandir el vostre abast globalment.
  • Major seguretat: les sòlides funcions de seguretat i compliment de PayU protegeixen les transaccions i dades dels teus clients.
  • Facilitat d’ús: la integració amb PayU simplifica el procés de pagaments, fent-ho ràpid i senzill tant per tu com pels teus clients.

 

Descobreix més sobre PayU i com pot beneficiar-te avui mateix

GNAHS, seguim compromesos amb proporcionar-te les millors solucions tecnològiques per maximitzar la teva eficiència i seguretat. La integració amb PayU és un pas més en la nostra missió d’oferir-te eines de pagament d’última generació, assegurant que puguis operar amb confiança en un mercat global.

Si vols obtenir més informació sobre aquesta integració i com et pot ajudar a millorar la gestió dels teus pagaments, no dubtis en contactar-nos.

Etiquetes:, , , , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNAHS

Strategy & e-technoloy for success

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions