NOVA INTEGRACIÓ: Grandvalira, Pal-Arinsal i Ordino Arcalís

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Marketing online, Turisme online

Des de GNAHS presentem una nova integració del nostre motor de reserves amb les estacions d’esquí de Grandvalira, Pal-Arinsal i Ordino Arcalís.

Aquesta connexió permetrà que els usuaris que estiguin fent una reserva a través del teu web oficial, puguin completar la seva experiència i reservar els serveis que ofereixen les diferents estacions d’esquí.

A continuació et facilitem tota la informació perquè puguis conèixer de primera mà tots els detalls de la nostra última novetat.

integracio-gnahs-estacions-esqui

 

En què consisteix?

Aquesta nova integració amb GrandvaliraPal-Arinsal i Ordino Arcalís, permetrà vendre tots els seus serveis (forfets, classes, etc.) a través del nostre motor de reserves.

El que pretenem amb aquesta nova connexió és fer un pas més i oferir-te la comoditat de poder vendre els serveis de les diferents estacions d’esquí a tots aquells usuaris que estiguin completant la seva reserva al teu establiment.

 

Com funciona?

Dins el motor de reserves, en el moment en què l’usuari estigui acabant de completar la seva reserva i arribi al pas dels serveis addicionals, se li oferirà (per a totes les persones que formin part de la reserva), un llistat dels serveis que proporcionen les diferents estacions d’esquí. L’usuari podrà reservar els serveis que desitgi en el mateix procés, en temps real i sense necessitat d’haver de sortir del motor.

 

I un cop reservat, què?

L’estació d’esquí corresponent rebrà els serveis contractats per l’usuari associats al teu allotjament i automàticament es generarà un codi QR. Aquest codi es mostrarà a la confirmació de la reserva del client que podràs trobar dins el suite de GNAHS. D’aquesta manera, el client final només haurà de dirigir-se a l’estació d’esquí corresponent i mostrar el codi QR per tal de poder accedir als serveis que haurà contractat.

 

Com puc disposar d’aquest nou servei?

Com a establiment podràs escollir amb quines estacions voldràs fer la integració i seguidament, t’hauràs de donar d’alta al portal de l’estació o estacions d’esquí amb les quals decideixis integrar-te.

Després, hauràs de seleccionar els serveis que voldràs oferir (forfets, classes, etc.) i finalment, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres i detallar-nos quins serveis voldràs activar.
Un cop activats, podràs visualitzar els serveis corresponents a l’estació d’esquí que hagis escollit dins el teu motor de reserves.

Aquesta integració està disponible amb la nova versió del nostre motor de reserves RHOv10.

Si encara no disposes d’aquesta nova versió del motor de reserves que et permeti integrar-te amb les diferents estacions d’esquí, contacte amb nosaltres, estarem encantats d’ajudar-te!

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, , , , , , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions