Incorporacions recents al nostre motor de reserves RHOv10: descobreix les darreres 10 funcionalitats

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Channel Manager, Motor de reserves

A GNAHS, estem compromesos a oferir-te eines efectives per simplificar la gestió del teu establiment i proporcionar la millor experiència de reserva possible als teus clients. Per aquesta raó, estem avui et presentem les incorporacions més recents al nostre motor de reserves RHOv10!

Segueix llegint per descobrir aquestes últimes millores que t’ajudaran a impulsar les teves reserves directes.

 

10-noves-funcionalitats-motor-de-reserves-rhov10

 

 

1. PDF resum a les confirmacions de reserva:

Ara quan rebis les confirmacions de reserva per correu electrònic també trobaràs adjunt un fitxer PDF amb la informació resumida de les reserves dels teus clients en una sola pàgina. Això facilitarà significativament l’organització de la informació més rellevant en un sol document imprimible i alhora millorarà l’eficiència dels teus processos de gestió de reserves.

2. Alternatives de disponibilitat:

T’has trobat mai que el teu establiment no té disponibilitat per a les dates que els teus clients desitgen? Ara amb aquesta nova funcionalitat podràs mostrar als teus clients un calendari de disponibilitat amb alternatives d’altres dates disponibles. Així, els teus clients podran explorar opcions addicionals amb facilitat i escollir l’opció que més els hi encaixi.

3. Botó per respondre comentaris a l’e-mail de confirmació:

Ara, en el correu de confirmació de reserva que reps, trobaràs un botó per respondre a les consultes que et puguin fer els teus clients. Això agilitzarà la comunicació i millorarà l’experiència dels teus clients.

4. Pressupostos personalitzats:

Ara podràs crear pressupostos personalitzats per a les estades dels teus clients. Aquests pressupostos s’enviaran per correu electrònic i els teus clients podran acceptar-los directament, convertint la reserva en confirmada. Fins i tot podràs fer un seguiment d’aquells pressupostos que estiguin oberts.

5. Tarifa destacada a Google Hotel Ads:

Amb aquesta nostra darrera millora a Google Hotel Ads, les teves tarifes exclusives per a membres del club destacaran com les més competitives.

A més a més,  es mostrarà el preu amb el descompte, fent que el teu anunci sigui encara més interessant. Com a resultat, els teus anuncis ocuparan més espai, atrauran més l’atenció dels usuaris i desplaçaran els anuncis de la competència.

6. Upgrades en les reserves:

Hem implementat un sistema automatitzat que ofereix propostes de millora a les habitacions, pensions i serveis que hagin escollit els teus clients i així poder enriquir la seva estada. Per exemple, a partir d’ara podràs oferir una millor habitació o una millora en la pensió escollida.

Aquestes propostes s’envien dies abans de l’arribada del client perquè així ells mateixos puguin personalitzar la seva reserva.

7. Traduccions amb un sol clic:

Hem simplificat el procés de traducció dels teus continguts per fer-lo més senzill que mai. Ara, amb un sol clic, podràs traduir els teus textos de manera automàtica i àgil gràcies a la nostra connexió amb la potent API de Google.

Aquesta millora no només agilitzarà les teves comunicacions, sinó que també t’obrirà les portes a usuaris de tot el món, expandint el teu abast global. No et limitis a un sol idioma, comunica’t a aquells usuaris que t’estan buscant!

* Aquest és un servei addicional que té un cost associat. Per activar-ho, comunica’t amb el teu account manager, que t’informarà sobre el preu del servei.

8. Tokenització de targetes de crèdit:

La seguretat per a nosaltres sempre ha sigut primordial! Ara si tens connectat un TPV virtual al nostre motor de reserves RHOv10, podràs proporcionar una capa addicional de seguretat als teus clients gràcies a la tokenització de les targetes de crèdit. Això suposar que les transaccions digitals dels teus clients seran més segures que mai i asseguraràs encara més tranquil·litat a en cada reserva.

9. Tarifes de paquets:

Ofereixes paquets especials al teu establiment? Fes que els teus paquets tinguin més visibilitat gràcies al nostre nou sistema de Tarifes de Paquets. Si tens tarifes de tipus “Paquet”, ara podràs destacar-los durant el procés de reserva del client fent que aquests puguin escollir entre “Reservar una habitació” o “Reservar un paquet”.

10. Predicció de compra dels teus clients:

A través de les consultes al nostre motor de reserves RHOv10, ara podràs conèixer la predicció de compra del teu establiment i anticipar la demanda fins a sis mesos vista. Això et permetrà conèixer la predicció de compra dels teus clients i ajustar les teves estratègies per tal de satisfer les seves necessitats de manera més efectiva, maximitzant així les teves oportunitats de negoci i oferint una experiència encara més excepcional als teus clients.

 

Aquestes novetats al nostre motor de reserves RHOv10 estan dissenyades per millorar la teva experiència i la dels teus clients. El nostre objectiu és proporcionar-te les eines que necessites i ajudar-te que puguis incrementar les teves reserves directes.

Si vols conèixer més informació sobre aquestes darreres incorporacions o si tens qualsevol dubte, posa’t en contacte amb el teu account manager.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, , , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions