10 respostes que has de conèixer sobre el nostre motor de reserves RHOv10

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Channel Manager, IA, Motor de reserves, Revenue

En un món on l’eficiència i la personalització defineixen l’èxit de la gestió de reserves, conèixer en profunditat les eines a la teva disposició es converteix en un requisit indispensable.

Avui t’hem preparat les 10 preguntes freqüents que revelen alguns dels secrets del nostre motor de reserves RHOv10, dissenyades per oferir-te una visió més completa de com aquesta eina pot revolucionar l’experiència dels teus clients.

 

 

faqs-motor-de-reserves-rhov10-gnahs

 

1. El Club de Fidelització de GNAHS permet acumular punts al fer reserves?

El nostre Club de Fidelització permet acumular punts per cada reserva i ofereix preus i ofertes personalitzades a diferents nivells. Aquesta estructura fomenta la lleialtat i proporciona una experiència personalitzada i única per a l’usuari.

 

2. És possible crear paquets dins del motor de reserves RHOv10?

El motor de reserves RHOv10 facilita la creació de paquets directament des de la plataforma. La seva interfície intuïtiva permet combinar serveis i productes, assegurant que aquests paquets siguin sempre visibles i accessibles per als teus clients.

 

3. Es poden oferir upsellings als clients que ja hagin fet una reserva?

La nostra eina d’Upgrades de Reserves redefineix la interacció postvenda en oferir upsellings personalitzats a través d’un correu electrònic pre-estada. Aquesta funcionalitat no només millora l’experiència dels teus clients sinó que també representa una oportunitat per incrementar els ingressos.

 

4. Si no hi ha disponibilitat per a la cerca que ha fet un client, quines alternatives se li poden oferir?

Davant la manca de disponibilitat, el nostre motor de reserves RHOv10 ofereix solucions alternatives per no perdre l’oportunitat de captar el client:

  • Alternatives de disponibilitat: Ofereix combinacions d’habitacions que compleixin les necessitats del client.
  • Alternatives de cerca: Suggereix dates properes amb els mateixos criteris de cerca.
  • Calendari de disponibilitat: Mostra un calendari amb dates disponibles amb els mateixos criteris de cerca i opcions més econòmiques.
  • Alternatives d’establiments: Ofereix com a alternativa altres hotels de la mateixa propietat.

Al poder oferir diferents alternatives, t’assegures de maximitzar les possibilitats de reserva.

 

5. Es poden vendre xecs regal des de la pàgina web?

Sí, podràs vendre xecs regal, tant per import com basats en experiències.

Aquests xecs ofereixen la flexibilitat de ser utilitzats en múltiples reserves fins a esgotar el valor regalat. El més convenient és que el beneficiari pot gestionar la reserva directament a través del teu web, eliminant la necessitat de contactar telefònicament amb l’hotel.

 

6. Quins sistemes de pagament s’integren amb el motor de reserves RHOv10 i com es garanteix la seguretat de les transaccions?

Els sistemes de pagament integrats inclouen opcions com targetes de crèdit/dèbit, transferències bancàries, cobrament manual i Bizum. Per garantir la seguretat de les transaccions, el motor de reserves RHOv10 garanteix una passarel·la de pagament segura, amb certificació PCI.

 

7. Com es poden incrementar les vendes directes a través del motor de reserves RHOv10?

Per augmentar les vendes directes a través del motor de reserves RHOv100 i alhora millorar la interacció amb els teus clients, es poden implementar diverses estratègies.

Una d’elles és utilitzar les eines de màrqueting disponibles dins del Suite. A través d’aquesta secció, tindràs accés a eines com newsletters, enquestes, Smart Notes, gestió de la reputació online, i altres recursos per atraure i fidelitzar els teus clients.

 

8. Com es poden maximitzar els ingressos a través del motor de reserves RHOv10?

La nostra eina de Business Intelligence permet una anàlisi profunda de la competència i del mercat, facilitant la presa de decisions estratègiques quant a preus i ofertes. A més, l’assessorament del nostre departament de Revenue Management és clau per optimitzar-ne els ingressos.

 

9. Es poden introduir de forma manual al motor de reserves RHOv10 les reserves d’aquells clients que contacten per correu o per telèfon?

El motor de reserves RHOv10 permet gestionar de manera eficient reserves per a clients que han contactat per telèfon i/o e-mail, amb la possibilitat d’afegir-hi descomptes immediats, assegurant una gestió coherent. A més, el client rebrà el correu de confirmació amb el mateix format que si ho hagués fet a través del web. Aquestes reserves manuals queden marcades al Suite amb una etiqueta de “reserva interna” que les diferencia de les que entren directament a través del web.

 

10. Es pot personalitzar l’e-mail de confirmació que se li envia al client?

Disposem d’una nova funcionalitat que permet afegir fins a 3 banners (part inicial, central i final) al cos de l’e-mail de confirmació. Aquests banners poden incloure enllaços per promocionar serveis (per exemple el servei d’spa), informar d’esdeveniments (per exemple sobre l’animació infantil) o enllaçar-ho amb processos externs (per exemple el check-in online).

D’aquesta manera milloraràs la comunicació amb els teus clients i enriquiràs la seva experiència des del primer contacte.

 

El nostre motor de reserves RHOv10  representa una solució integral per a la gestió de reserves que respon a les necessitats del mercat actual, oferint flexibilitat, seguretat i millora en l’experiència dels teus clients.

Si vols conèixer més sobre com les nostres solucions poden transformar el teu establiment, t’animem a contactar amb nosaltres i descobrir tot allò que GNAHS té per oferir-te.

 

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, , , , , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions