Com puc aprofitar el nou perfil a Twitter?

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Altres, Marketing online

Twitter ha actualitzat el disseny de les pàgines de perfils dels usuaris per aconseguir un estil molt més visual i una organització diferent dels continguts.

Si encara no t’has posat al dia a Twitter t’expliquem a través d’exemples del nostre perfil @GNA_GNAHS_CAT quines són les principals novetats i com pots aprofitar al màxim aquest canvi per treure partit a la xarxa social de microblogging més potent!

  • Canvia les imatges de capçalera i perfil per unes de més grans
La gran força del poder visual ha portat Twitter a modificar la mida de les imatges de capçaleres, que passen a ser de 1.500×500 píxels. Es tracta d’una imatge més gran que no pas la de Facebook, per tant recomanem no agafar directament la mateixa foto, sinó adaptar-la a les mides indicades. També han canviat les imatges de perfil, que ara fan 400×400 píxels.

Capçalera Twitter GNA

  • Consulta la nova secció exclusiva per a fotos i vídeos
La importància de les imatges i els vídeos de cara als usuaris és tanta que Twitter s’ha atrevit a donar-los una posició destacada. Així, les fotos i vídeos apareixeran més grans a la cronologia, i fins i tot s’ha creat ara una secció exclusiva on es poden veure els tweets que contenen arxius multimèdia.

  • Esbrina com fixar un tweet a la part superior
A partir d’ara, també pots fixar un dels teus tweets a la part superior de la teva cronologia. És important que aquest tweet cridi l’atenció dels usuaris, hagi tingut una bona repercussió a la Xarxa o serveixi per a potenciar la teva personalitat de marca, productes o serveis.

Fixar Imatge. Exemple del Twitter-GNA 
  • I familiaritza’t amb la nova cronologia amb tweets originals, sense les respostes
Per evitar la visualització de les converses derivades d’un tweet hi ha la possibilitat de consultar la cronologia d’un perfil únicament amb els tweets originals, prescindint de les seves respectives respostes. Així, Twitter es converteix en una eina més còmode, àgil i pràctica.

Si encara no t’has posat al dia amb el nou disseny de Twitter consulta aquest enllaç i clica el botó Aconsegueix-ho ara!

 
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions