Potencia el teu canal directe amb FlexMyRoom: Novetats a la integració amb GNAHS!

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Altres, Marketing online

A GNAHS, seguim oferint-te les últimes eines i solucions del mercat perquè puguis maximitzar la venda directa del teu establiment. Avui, al blog, et portem les darreres novetats de la nostra col·laboració amb FlexMyRoom.

 

novetats-integracio-flexmyroom

 

Des que ens vam integrar amb FlexMyRoom l’agost passat, la plataforma ha incorporat algunes novetats amb l’objectiu de fidelitzar els teus clients i equiparar la teva oferta amb les principals OTAs. Com creiem que et pot interessar, te les compartim a continuació perquè aprofitis al màxim aquests avantatges.

 

Però, abans de continuar… què és FlexMyRoom?

FlexMyRoom és la tecnologia que et permet afegir assegurances de viatge al teu canal directe amb l’objectiu de garantir una experiència més segura i tranquil·la pels teus clients. Així et despreocupes i els teus clients gaudeixen més. Gràcies a la integració amb el motor de reservas RHOv10 de GNAHS, incrementaràs la venda directa i et diferenciaràs de la competència en oferir un servei amb màxima cobertura i flexibilitat per als teus clients.

 

Quines són les darreres novetats?

1. Més opcions d’assegurances de viatge:

Una de les novetats més destacades és que ara podràs oferir assegurances de viatge tant a nivell de tarifes com de serveis extra. Els teus clients tindran la possibilitat de contractar una assegurança d’assistència en viatges directament durant el procés de reserva, com un servei extra opcional.

Aquest servei els aportarà la tranquil·litat i la protecció que busquen per a les seves vacances, assegurant que estiguin coberts davant de qualsevol imprevist i, d’altra banda, reduiràs el risc de possibles cancel·lacions.

 

2. Més personalització:

Sabem que cada establiment té necessitats i preferències úniques, pel que una de les millores que ofereix FlexMyRoom és un sistema de personalització i adaptabilitat per a les assegurances de viatge ofertes. Ara podràs configurar i combinar les assegurances segons les teves preferències i objectius específics. Això et proporcionarà un major control sobre les opcions que ofereixes als teus clients i et permetrà destacar amb una oferta de serveis excepcional.

 

3. Iguala l’oferta de les OTAs:

Fins ara, les OTAs han estat oferint una àmplia varietat de serveis addicionals a les seves plataformes, des de taxis fins a assegurances de viatge. Amb aquestes darreres millores de FlexMyRoom podràs igualar i fins i tot superar l’oferta de les OTAs en serveis extres i protecció del viatger. Això t’oferirà un avantatge competitiu significatiu i et permetrà atraure més clients a través del teu canal directe.

 

4. Adaptació immediata davant de modificacions:

Quan un client faci una modificació a la seva reserva, ja sigui un canvi de dates, nombre d’hostes o qualsevol altra variació, FlexMyRoom serà capaç de realitzar aquesta modificació de manera instantània. Es sincronitzarà automàticament amb els detalls actualitzats de la reserva, assegurant que els teus clients estiguin degudament protegits en tot moment, sense que ells ni el teu equip hagueu de fer cap tràmit o gestió addicional.

 

5. Destaca davant de la competència:

La venda a través del teu canal directe s’ha tornat més competitiva que mai, i FlexMyRoom t’ajudarà a destacar en el mercat. en oferir assegurances de viatge directament a la teva pàgina web, estaràs equiparant la funcionalitat que ofereixen les grans OTAs, però amb un avantatge addicional: un major control sobre les opcions i una experiència de reserva més personalitzada per als teus clients.

 

Gràcies a l’estreta col·laboració entre GNAHS i FlexMyRoom, afegiràs un valor addicional a l’experiència dels teus clients i alhora reduiràs el risc associat a possibles cancel·lacions.

Vols potenciar el teu canal directe i oferir una experiència única als teus clients? Contacta amb nosaltres per conèixer més detalls sobre aquesta integració. Estarem encantats d’ajudar-te!

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, , , , , , , , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions