GNA arriba a un acord amb Prestashop

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a E-commerce

GNA s’ha convertit en una de les 9 úniques agències de l’Estat certificades per Prestashop per desenvolupar eCommerce d’última generació a través de la seva potent plataforma. Aquest és un nou pas en l’extensa experiència que GNA té en eCommerce, des que fa 16 anys va començar a comercialitzar el seu motor de reserves per a establiments hotelers. Fins ara, ha desenvolupat nombrosos comerços electrònics per àmbits diversos, com la botiga online de Montserrat Visita o el B2B de la firma de moda NCK (Naf Naf, Kookai, Chevignon i CKS).

Actualment, les botigues en línia creades per GNA disposen d’un alt nivell tecnològic i estan personalitzades en funció de les necessitats de cada client, amb un disseny modern i actual, funcionalitats avançades i una estructura clara i intuïtiva que incentivi les vendes online i ajudi a fidelitzar clients. El sistema d’administració està pensat perquè sigui àgil i pràctic, i faciliti el procés de gestió de l’eCommerce. A més, totes les botigues incorporen un sistema de pagament que garanteix la seguretat de les transaccions i la protecció de dades a Internet.

És precisament gràcies a l’experiència i la voluntat de crear els eCommerce més competents, la dedicació i l’esforç, que GNA ha aconseguit la valuosa recomanació de Prestashop com una de les millors agències de tot l’Estat per a la creació i disseny de botigues online.

A part d’oferir solucions tecnològiques, a GNA també proporcionem un servei de consultoria en comerç a la xarxa, amb assessorament estratègic per maximitzar els beneficis de les botigues en línea. El nostre equip especialitzat s’encarregarà de tot el procés, des establir objectius adaptats a cada projecte o personalitzar el site perquè mostri el caràcter de la marca, fins a proposar, crear i gestionar la presència de l’empresa a la xarxa a través d’accions de SEO, SEM, xarxes socials, continguts, etc.

L’eCommerce més complet a mida
Les botigues online creades per GNA disposen de les funcionalitats més innovadores i avançades a mà a través d’una única plataforma. Podeu consultar el llistat complet de funcionalitats al web de GNA.

funcionalitats_eshop

El comerç online en creixement
Cal tenir en compte que el comerç electrònic està actualment en un dels millors moments, tant a nivell mundial com a Espanya. D’una banda, presenta grans avantatges respecte als negocis tradicionals i, d’altra banda, està immers en un creixement constant. Durant el primer trimestre d’aquest any 2013 les vendes a Espanya a través d’Internet van créixer un 15,1% respecte al mateix període de l’any anterior, un percentatge que representa fins 2.822,6 milions d’euros i 43,5 milions de transaccions, segons dades de l’informe de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions (CMT).
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions