GNAHS llancem nova versió del motor de reserves a FITUR

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Marketing online, Turisme online

FITUR, la Fira Internacional de Turisme que es realitzarà del 20 al 24 de gener a Madrid, serà on GNA Hotel Solutions donarem el tret de sortida al nou motor de reserves RHOv8.0, motor que disposarà de la última tecnologia i algunes de les funcionalitats més avançades de l’actualitat. Nou-Motor-Reserves-RHOv8 A GNA Hotel Solutions seguim apostant per invertir en R+D+I amb la finalitat de millorar les nostres eines per a hotels en un dels moments més àlgids de la nostra carrera, quan més de 500 establiments han apostat pel nostre motor i amb la coincidència d’un element clau per al futur empresarial, l’expansió territorial a Colòmbia i a les Canàries.

A FITUR es presentarà la nova versió de la nostra suite tecnològica RHOv8.0 per a establiments, amb potents solucions com el Motor de Reserves, el Business Intelligence o el Channer Manager. L’objectiu des de GNA HS és el de mantenir-nos a la primera línia del sector, oferint un valor afegit a l’hoteler que l’ajudi a impulsar les seves vendes directes i a obtenir el màxim rendiment de la seva inversió a la Xarxa.

El nou motor incorpora nombroses novetats, Avantatges-nou-motor-reserves-RHOv8entre les quals destaquen la de permetre a l’hoteler comparar en temps real els propis preus amb els dels seus principals competidors i canals de distribució, la possibilitat d’establir tarifes amb una major llibertat, l’opció de definir preus i ofertes segons països, i la possibilitat de fer combinacions de tarifes, opció de gran rellevància en el panorama online actual, ja que sempre es mostra a l’usuari el millor preu possible i de forma automàtica. Alhora que el nou motor tindrà grans millores a nivell gràfic i visual, fent així que l’eina encara sigui més intuïtiva i enfocada a la conversió.

Visita’ns a FITUR i podràs familiaritzar-te i interactuar amb el nou motor de GNA Hotel Solutions. També podràs informar-te d’altres serveis que oferim, com per exemple l’eina de control de la Reputació Online, les possibles integracions amb metacercadors, o les estratègies de màrqueting més adequades per la teva empresa.

Estarem ubicats al stand nº 10F28 del Pavelló 10, on tot l’equip directiu de GNA Hotel Solutions estarem a la vostra disposició per atendre les consultes i oferir assessorament sobre les millors opcions amb l’objectiu d’obtenir el major rendiment a la Xarxa.

GnaHotelSolutions-Fitur2016

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions