Un any més, GNA Hotel Solutions us esperem a FITUR!

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Marketing online, Turisme online

Per segon any consecutiu, GNA Hotel Solutions assistirem a una de les fires més importants de turisme, FITUR, del 18 al 22 de Gener de 2017. Una fira on els empresaris hotelers i visitants podreu conèixer de primera mà la nostra suite tecnològica i totes les solucions estratègiques i tecnològiques que posem a l’abast dels nostres clients. Entre elles el Business Intelligence (que el seu objectiu és ajudar activament a augmentar les vendes), el Channel Manager, eines de control de Reputació Online, entre moltes altres.

A més a més, aquest any aprofitarem la fira per presentar les nostres grans novetats per aquest 2017, com són la Comparativa de OTA’s àgil i intuïtiva, la Flexibilitat de dates i una Comparativa de Preus i Reputació Online respecte la competència. business_intelligence

Aquesta nova versió del motor, disposarà d’una renovada eina d’administració, totalment responsive per facilitar la seva usabilitat i fer-la molt més visual, i també amb informació que facilitarà de manera exponencial les tasques de l’empresari hoteler.

I per complementar totes i cada una d’aquestes novetats, també presentarem la nostra pròpia APP! Una eina que permetrà comunicar-se amb els clients, vendre més serveis (tant propis de l’hotel com externs) i realitzar accions d’eMarketing personalitzat per cada un d’ells. Una APP única que proporcionarà als hotelers un nou canal de comunicació amb els seus clients allargant així el cicle de vida del client a l’establiment!

GNA Hotel Solutions som una consultoria estratègica i tecnològica amb més de 20 anys en el sector, posicionats com a Partner pels hotels en el procés de digitalització, adaptant-nos en tot moment a les necessitats i realitats dels nostres clients. Amb un equip de més de 20 professionals en l’eTurisme en constant procés d’investigació i innovació, cobrim les necessitats actuals de l’empresari hoteler, anant més enllà del fet d’oferir un motor de reserves.

Si voleu conèixer més sobre els nostres serveis, visiteu-nos a FITUR on oferirem demostracions dels nostres productes i serveis a tots els que ho desitgeu. Sens dubte, aquest 2017 ve carregat de nous reptes, propòsits i èxits que esperem poder compartir amb tots els nostres clients, perquè un any més, a GNA Hotel Solutions apostem per la inversió en I+D+I. Ens veiem a Fitur 2017, Pavelló 10, Stand nº 10F24.

fitur-2017

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, , , , , , , , , , , , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions