GnaHS participa al Fòrum TurisTIC 2014

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Altres, Turisme online

La divisió hotelera de GNA, Gna Hotel Solutions, participarà el proper dia 2 d’abril a la segona edició del Fòrum TurisTIC de Barcelona, un congrés dedicat a l’aplicació de les TIC en el sector del Turisme.

En aquesta ocasió, el CEO de GnaHS, Joan Ribas, farà una ponència a l’Auditori Caixaforum sobre “La intel·ligència de negoci per afrontar nous reptes del sector hoteler”, on parlarà sobre la importància que té per a les empreses del sector el fet de disposar de plataformes de gestió hotelera per a prendre decisions ràpides i eficients sobre la política comercial dels hotels des de qualsevol dispositiu, sobretot tenint en compte les noves possibilitats de distribució del producte hoteler que han aparegut els darrers anys.

Joan Ribas en Fòrum TurisTIC 2013

Joan Ribas al Fòrum TurisTIC 2013

La participació de GnaHS al Fòrum TurisTIC permet a l’empresa, d’una banda, aportar el seu coneixement sobre necessitats i solucions actuals per a que els hotelers puguin afrontar de la manera més eficaç el nou panorama de comercialització online dels hotels i, d’altra banda, conèixer noves tendències, productes i serveis de la mà d’altres empreses i visitants de l’acte.

En aquest sentit es tracta d’una gran oportunitat, ja que precisament al Fòrum TurisTIC hi acudeixen un a gran diversitat d’actors destacats del panorama turístic del país. A més, tan sols l’any passat el Fòrum va rebre l’assistència de més de 800 persones i un important impacte a les xarxes socials i els mitjans de comunicació. Aquest és un dels objectius de GNA, que treballa constantment per mantenir-se al dia de les últimes tendències en el sector i oferir als seus clients les solucions més innovadores.
Properament podreu accedir al contingut complet de la xerrada d’en Joan Ribas al Fòrum TurisTIC, que penjarem al nostre blog
.FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions