Ens hem integrat amb HyperGuest: el teu passaport a una distribució més rendible

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Altres, Channel Manager, Integracions

A GNAHS oferir-te solucions innovadores per impulsar el teu establiment és un pilar fonamental. Valorem el teu èxit tant com tu i contínuament busquem maneres de simplificar les teves operacions i millorar l’experiència dels teus clients. Amb aquest compromís en ment, et presentem la nostra recent integració amb HyperGuest, una plataforma B2B (Business-to-Business) que pot ser la teva aliada en la teva estratègia de distribució.

 

integració-hyperguest-channel-manager

 

Què és HyperGuest?

HyperGuest és una plataforma de distribució hotelera que actua com a canal de connexió entre hotels i diverses empreses B2B, com agències de viatge o touroperadors. Aquesta innovadora solució et permetrà augmentar les teves reserves i optimitzar els teus ingressos en facilitar la comunicació i la col·laboració entre el teu establiment i les empreses distribuïdores d’habitacions.

En un món on la tecnologia canvia la manera com treballem, consumim i viatgem, HyperGuest està liderant la revolució en la manera com els hotels connecten amb la seva audiència.

 

Quins avantatges t’ofereix aquesta integració?

La recent integració del nostre Channel Manager amb HyperGuest comporta una sèrie d’avantatges:

  • Reducció dels costos de distribució: en connectar-te amb agències de viatge i touroperadors, podràs reduir els costos d’intermediació. Això es tradueix en una proporció més gran d’ingressos que romandrà al teu establiment, permetent invertir en millores, oferir tarifes més competitives i optimitzar l’experiència dels teus clients.
  • Control total de les tarifes i les polítiques: mantingues el control absolut sobre les teves tarifes i polítiques sense necessitat d’estar restringit per contractes o obligacions externes. Oferint-te la possibilitat d’optimitzar les estratègies de preus d’acord amb la teva demanda i els teus objectius comercials específics.
  • Connexió simplificada: la integració amb HyperGuest és fàcil i sense complicacions, cosa que simplificarà encara més la gestió diària del teu establiment oferint una experiència excepcional als teus clients.
  • Ampliació dels teus canals de distribució: aprofita l’oportunitat d’arribar a nous mercats i expandir el teu abast global. Això suposarà un augment en la visibilitat del teu establiment i un accés a un flux de clients potencials més ampli, fet que es tradueix en més ingressos i més ocupació.

 

En resum, amb aquesta integració hem eliminat les barreres que sovint s’interposen entre el teu establiment i les empreses de distribució. La integració del Channel Manager amb HyperGuest està dissenyada per ajudar-te a obtenir més reserves directes, ajudant-te a reduir els costos d’intermediació i a  millorar els beneficis nets.

 

Com pots començar?

Si estàs interessat a aprofitar la integració amb HyperGuest i potenciar les reserves, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. El nostre equip et guiarà a través del procés i respondrà a qualsevol dubte que et pugui sorgir.

No deixis que les barreres de distribució obstaculitzin el teu èxit. Contacta’ns i descobreix com aquesta integració pot simplificar la comercialització del teu establiment. Estàs llest per fer el següent pas?

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, , , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions