Estratègies guanyadores: Implementació del Model CPA de Trivago amb GNAHS

Escrit per GNAHS el . Publicat a Integracions, Marketing online, Motor de reserves

Trivago, una de les plataformes líders en metacerca va anunciar recentment la introducció del model de pagament per comissió (CPA) a les seves campanyes publicitàries. Des de GNAHS, volem informar-te que ja estem integrats amb el nou model a Trivago, perquè així puguis activar quan vulguis aquest tipus de campanyes.

 

 

gnahs-integracio-trivago-cpa

 

El nou model CPA de Trivago és una oportunitat excel·lent per maximitzar l’efectivitat de les teves campanyes de publicitat online i oferir un valor afegit a la teva actual estratègia de màrqueting.

 

Què suposa això per al teu establiment?

El model CPA t’ofereix una alternativa valuosa al cost per clic tradicional, permetent-te licitar per visibilitat basant-te en les reserves completades en lloc dels clics. Això significa que només pagaràs quan es completi una reserva, reduint així el risc financer i oferint més certesa sobre el retorn de la inversió.

 

Com funciona el Model CPA de Trivago?

Tot i que el model CPA de Trivago segueix un enfocament similar al model de Google Hotel Ads, amb el model de Trivago les comissions s’aplicaran exclusivament a aquelles reserves on el client s’hagi allotjat a l’hotel. És important destacar que, en cas de cancel·lació de reserva, no es generarà cap càrrec.

Trivago ofereix aquest sistema a comissió del 10%, 15% o 18%, cosa que et permetrà seleccionar l’opció que millor s’adapti a les teves necessitats i objectius. És important tenir en compte que, amb una comissió més alta, podràs arribar a obtenir més visibilitat i exposició a la plataforma, cosa que es pot traduir en millors resultats per al teu establiment.

 

Beneficis del Model CPA:

En primer lloc, el risc financer es redueix, ja que aquest model et permetre pagar únicament per les reserves completades. Aquesta característica et proporciona més seguretat i tranquil·litat en termes d’inversió publicitària i garanteix un retorn de la inversió tangible.

A més, la flexibilitat inherent al model et permetrà adaptar fàcilment les teves estratègies de licitació segons les necessitats del moment, cosa que et proporcionarà més agilitat i capacitat de resposta en un entorn canviant.

 

Implementació del Model CPA:

Per activar les campanyes de CPA a Trivago, podràs iniciar una campanya de CPA des de la teva àrea de Trivago. Tot i que si ho prefereixes, el nostre equip podrà ajudar-te en la configuració de les campanyes proporcionant assistència en tot el procés d’integració.

Arran dels canvis recents a Google Hotel Ads, la integració amb Trivago pot ser una eina a tenir en compte en l’adaptació de la teva estratègia en metacercadors.

 

Vols començar?

A GNAHS estem compromesos a ajudar-te a aprofitar al màxim aquesta innovació, oferint-te suport complet des de la configuració fins a l’optimització contínua de les campanyes.

Si estàs interessat en implementar el nou model CPA de Trivago o tens alguna pregunta sobre com pot beneficiar el teu establiment, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Som aquí per ajudar-te a assolir els teus objectius de màrqueting digital i maximitzar el rendiment de les teves campanyes a Trivago.

Etiquetes:, , , , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNAHS

Strategy & e-technoloy for success

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions