L’eShop de GNA a la Fira de Mostres de Girona!

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Altres, E-commerce

GNA va participar entre el 29 d’octubre i el 3 de novembre a la 52ª Fira de Mostres de Girona, on va presentar el nou servei de desenvolupament de botigues online de l’empresa, l’eShop. L’empresa va tenir la oportunitat d’interactuar amb el públic i d’ensenyar des del seu estand al Saló de l’Emprenedoria una demostració de l’eShop als prop de 110.000 visitants que, segons l’organització, van passar pel Palau de Fires durant l’esdeveniment.

botiga_online-GNAGNA té una extensa experiència en eCommerce, des que el 1997 va començar a comercialitzar el seu motor de reserves per al sector hoteler. A més, ha desenvolupat nombrosos comerços electrònics per àmbits diversos, com la botiga online de Montserrat Visita o el B2B de la firma de moda NCK (Naf Naf, Kookai, Chevignon i CKS). Ara, l’empresa ha fet un pas endavant més en l’àmbit de l’eCommerce i s’ha convertit en una de les úniques onze agències web sòcies certificada per Prestashop a l’Estat espanyol.
D’aquesta manera, GNA ofereix un servei integral de 360º en eCommerce que cobreix totes les necessitats presents i futures de qualsevol projecte de eShop: des del desenvolupament de comerços online fins al disseny i implementació de les seves estratègies de màrqueting online
.

Si us vau perdre la Fira de Mostres de Girona podeu veure aquí el pdf informatiu sobre el eShop de GNA o fer una ullada al web.
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions