L’estratègia infal·lible: la importància de les campanyes de branding a Google Ads

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Altres, Google, SEA

Estàs treballant amb campanyes de Google Ads i et preguntes si has de seguir apostant per les campanyes de branding? A GNA Hotel Solutions, et recomanem que, fins i tot si el teu establiment compta amb una sòlida posició orgànica i està present en múltiples productes de Google, continuïs invertint en campanyes de marca.

 

campañas-branding-google-ads

 

A vegades, pot semblar que aquestes campanyes no són necessàries quan ja comptes amb un bon posicionament orgànic, però és molt important seguir reforçant la teva marca, fins i tot quan ja estàs ben posicionat.

L’ús d’aquest tipus de campanyes a la teva estratègia contribuirà a ampliar la teva visibilitat online i a impulsar les reserves directes. Aquestes campanyes es caracteritzen per ser estratègies publicitàries que utilitzen paraules clau pròpies de la teva marca, amb l’objectiu principal de construir associacions positives amb la teva marca i ajudar-te a reforçar la presència online del teu establiment.

A continuació, et compartim alguns dels molts avantatges que obtindràs si utilitzes campanyes de branding a la teva estratègia de Google Ads:

 

1. Augment de la teva visibilitat:

Les campanyes de branding augmenten la visibilitat online del teu establiment al mostrar els teus anuncis en cerques relacionades amb el teu establiment. Això és essencial per destacar en un mercat altament competitiu. Com més visible sigui la teva marca, més usuaris la recordaran i la consideraran per a les seves futures vacances.

2. Reforç de la teva marca:

Aquestes campanyes contribueixen a construir una imatge sòlida de la teva marca i que persistirà a la ment dels usuaris. En exposar repetidament als usuaris a la teva marca a través dels teus anuncis, es reforcen les associacions positives i els valors que representa el teu establiment. Això influirà considerablement en les seves futures decisions de reserva.

3. Generació de confiança:

En aparèixer repetidament en els resultats de cerca, generes confiança entre els teus clients potencials. La repetició crea familiaritat i les persones tendeixen a confiar en el que els resulta familiar. Això augmentarà la probabilitat que els usuaris escullin el teu establiment davant de la competència.

4. Protecció de la teva marca:

Quan competeixes per les teves pròpies paraules clau de marca, evitaràs que la competència es publiciti en cerques relacionades amb el teu establiment. Això és fonamental per protegir la teva presència online i assegurar-te que els usuaris rebin informació precisa sobre el teu establiment.

5. Control del missatge:

Les campanyes de branding et permeten controlar el missatge que vols transmetre als teus clients. Pots destacar els teus valors, beneficis únics i avantatges competitius als teus anuncis. Així influiràs positivament en la percepció que els usuaris tenen de la teva marca.

6. Aprofitament del tràfic directe:

Molts usuaris cerquen directament el nom d’un establiment quan volen obtenir informació. El que fan es campanyes de branding és captar aquest tràfic directe, el que és molt valuós perquè aquests usuaris ja senten interès per al teu establiment i cerquen informació addicional.

7. Captar nous clients:

Les campanyes de brandingGoogle Ads no només es limiten a reforçar la imatge de la teva marca entre els teus clients actuals, sinó que també juguen un paper fonamental en la captació de nous clients. Encara que és cert que aquestes campanyes influeixen en usuaris que ja han interactuat amb el teu establiment, també tenen el potencial d’arribar a audiències més àmplies que poden estar interessades en el teu allotjament.

Gràcies a tècniques avançades de segmentació i personalització, les campanyes de branding poden dirigir-se a diferents grups d’usuaris que, tot i que potser no coneixen el teu establiment, comparteixen similituds amb el teu client ideal. En combinar paraules clau de marca amb termes més genèrics, pots destacar no només el teu establiment sinó també les característiques úniques del teu hotel o destinació.

 

En resum, les campanyes de brandingGoogle Ads són fonamentals per a la construcció i l’enfortiment d’una marca sòlida i generen confiança entre els teus clients potencials.

No obstant això, és important recordar que una estratègia publicitària completa inclou diversos tipus de campanyes que persegueixen objectius específics. Des de GNAHS recomanem utilitzar una combinació estratègica d’aquestes campanyes per garantir un enfocament equilibrat i efectiu a la teva estratègia de màrqueting digital.

A més, no oblidis la importància de mesurar el rendiment de les teves campanyes per avaluar-ne l’efectivitat i assegurar-te que la teva inversió publicitària generi els millors resultats. KPIs clau a considerar inclouen el ROAS (Return on Advertising Spend), el ROI (Return on Investment), la taxa de conversió i el percentatge d’adquisició, entre d’altres. T’ajudaran a optimitzar les teves estratègies i maximitzar el retorn de la teva inversió publicitària.

 

Compta amb l’assessorament i el suport de professionals del sector:

Si estàs treballant amb campanyes de Google Ads o desitges començar a utilitzar-les, som el teu aliat! A GNA Hotel Solutions, com a agència especialitzada en SEA, comptem amb un equip d’experts que t’assessorarà i ajudarà a aprofitar al màxim el potencial de la teva estratègia de Google Ads. Posa’t en contacte amb nosaltres i fes un pas més cap a l’èxit en la teva estratègia digital.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, , , , , , , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions