Per què aprofitar al màxim Google Hotel Finder

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Marketing online, Turisme online

Fes front a algunes de les principals amenaces que els hotels tenen actualment a la Xarxa aprofitant Google Hotel Finder!


Integració Google hotel finder gnahs




El creixement de metacercadors o comparadors d’establiments online representa una alternativa molt vàlida pels hotelers des que en els darrers temps la presència a la Xarxa d’OTAs i intermediaris ha aconseguit acaparar la visibilitat i en alguns casos les reserves de molts hotels. En aquest sentit, l’aparició de Google Hotel Finder, el metacercador del gegant d’Internet Google, constitueix en la situació actual una oportunitat que els hotelers no poden deixar escapar.

La seva gran virtut és que contribueix precisament en la consecució d’un dels objectius més preuats pel sector turístic, potenciar les vendes directes i guanyar visibilitat pel web propi. I en això, Google no té competidors. La seva omnipotència permet mostrar un hotel als usuaris no només a Google Hotel Finder, sinó també al cercador, a Google Maps i a Google+ Local, sense comptar altres possibilitats com Youtube o Gmail.

El funcionament del metacercador és transparent, efectiu, i mostra els preus reals de l’establiment, fet que el converteix en una poderosa eina de marketing. La connexió, això sí, s’ha de realitzar a través d’un partner tecnològic que estigui integrat amb Google.

GNA Hotel Solutions, proveïdor de solucions tecnològiques a la Xarxa, a banda de complir amb aquesta premissa ofereix als hotelers la gestió estratègica de la seva presència a Google Hotel Finder i en altres metacercadors com ara Hotels Combined o Tripadvisor.

La visió transversal de GnaHS respecte a la distribució hotelera online n’assegura una gestió global. L’hoteler pot despreocupar-se de gestionar la seva presència a Google Hotel Finder i deixar-la en mans del seu partner, GnaHS, que disposa d’una gran experiència en la integració d’hotels amb metacercadors i una llarga trajectòria en la definició i gestió d’estratègies online pel sector turístic.

Metacercadors per hotels amb GnaHS


FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions