Maximitza el teu posicionament a través de l’optimització de la teva fitxa de Google My Business

Escrit per GNA - GnaHS el . Publicat a Altres, Google, Marketing online, Reputació online

La fitxa de Google My Business és una eina poderosa per impulsar el posicionament local del teu hotel. Si tens la fitxa ben optimitzada, pots augmentar la teva visibilitat en els resultats de cerca i captar l’atenció de potencials hostes. En aquest article, et mostrem els passos més importants per optimitzar la teva fitxa i aconseguir un bon posicionament.

optimitzar-fitxa-google-my-business

1. Registre i verificació:

El primer pas per tenir una fitxa de Google My Business optimitzada és registrar-se i verificar la propietat del teu hotel. Proporciona informació precisa i actualitzada, com el nom de l’hotel, l’adreça, el número de telèfon (el que es coneix com a “NAP“, name, address, phone) i el lloc web. Assegura’t que el NAP sigui idèntic i coherent a totes les plataformes online. Això garantirà que els clients potencials et puguin trobar fàcilment i evitarà confusions.

2. Descripció atractiva:

Utilitza la secció de descripció per destacar les característiques úniques del teu hotel. Ressalta els serveis exclusius, la ubicació privilegiada o qualsevol aspecte diferenciador que pugui atraure als clients. Utilitza paraules clau rellevants per al teu nínxol de mercat i mantingues el text concís i persuasiu. Recorda que aquesta descripció serà un dels primers elements que els usuaris veuran, per la qual cosa ha de captar la seva atenció i despertar-ne l’interès.

3. Categories i atributs:

Selecciona acuradament les categories que millor descriguin el teu hotel. Google ofereix una varietat d’opcions de categories per a hotels, assegura’t de triar les més rellevants per al teu allotjament. A més, aprofita els atributs disponibles per ressaltar aspectes com l’accessibilitat, les instal·lacions i les comoditats de l’hotel. Això ajudarà els usuaris a filtrar i trobar el teu establiment de manera més efectiva.

4. Horari d’atenció i esdeveniments:

Proporciona informació precisa sobre els horaris de check-in i check-out, així com els horaris d’atenció de la recepció o altres serveis importants. És important mantenir aquesta informació actualitzada per evitar confusions o decepcions als hostes.

A més, si el teu hotel organitza esdeveniments o activitats especials, assegura’t de destacar-los a la fitxa de Google My Business. Això generarà interès addicional i augmentarà la participació dels usuaris.

5. Imatges de qualitat:

Les imatges tenen un gran impacte en la decisió de reserva dels usuaris. Afegeix fotos d’alta qualitat que mostrin les habitacions, àrees comunes, restaurants i altres espais rellevants del teu hotel. Assegura’t que les imatges siguin atractives i representatives de l’experiència que els clients poden esperar. A més, utilitza etiquetes alt descriptives i optimitza la mida i el format de les imatges per obtenir una càrrega més ràpida.

6. Ressenyes i respostes actives:

Les ressenyes dels hostes són extremadament importants per al posicionament local. Anima als teus hostes satisfets a deixar ressenyes positives i respon a totes les ressenyes, tant positives com negatives, de manera educada i professional. Això demostra un compromís amb la satisfacció del client i millora la percepció del teu hotel. A més, les respostes a les ressenyes ajuden a generar confiança i establir una relació positiva amb els usuaris.

7. Actualitzacions regulars:

Mantingues la teva fitxa de Google My Business actualitzada amb informació rellevant i precisa: actualitza els horaris especials, promocions, esdeveniments o qualsevol canvi important sobre els serveis. Google valora la consistència i l’actualització regular, cosa que pot beneficiar la teva visibilitat online.

8. Enllaços al teu web i xarxes socials:

Assegura’t d’incloure enllaços a la teva pàgina web i perfils de xarxes socials a la teva fitxa de Google My Business. Això no només ajudarà als usuaris a obtenir més informació sobre el teu hotel, sinó que també millorarà la visibilitat del teu lloc web als resultats de cerca. A més, assegura’t que els enllaços siguin funcionals i dirigeixin als usuaris a les pàgines rellevants.

Des de GNA Hotel Solucions, t’animem a completar la teva fitxa de Google My Business al 100%. Aquest fet serà clau per millorar el teu posicionament, mantenir als usuaris informats i augmentar-ne la participació. És fonamental proporcionar les dades de configuració bàsica i omplir tots els camps disponibles dins de la teva fitxa. A l’administració de Google My Business podràs veure els camps incomplets. Tenir la fitxa de Google My Business optimitzada és essencial per als hotelers que busquen un millor posicionament online.

Segueix els consells esmentats en aquest article per registrar, verificar i optimitzar tots els detalls importants de la teva fitxa. Aprofita les oportunitats que aquesta poderosa eina brinda i estaràs un pas més a prop d’assolir una sòlida presència online i augmentar les reserves del teu hotel.

Si necessites ajuda amb l’optimització de la teva fitxa de Google My Business, et recomanem contactar amb una agència especialitzada en el sector, com GNA Hotel Solutions, per millorar el teu posicionament local i augmentar les teves reserves directes. Estarem encantats d’ajudar-te a optimitzar la teva fitxa i destacar el teu allotjament davant de la competència!

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Etiquetes:, , , , , ,

"Trackback" Enlace desde tu web.

GNA - GnaHS

Somos una empresa dedicada a la consultoría estratégica online y al desarrollo de proyectos de eBusiness en Internet, con el objetivo de impulsar el éxito online de las empresas e instituciones.

Deixa un comentari

OFICINES

Girona
Lleida
Saragossa
Benidorm
Andorra La Vella
Bogotà (Colombia)
Buenos Aires (Argentina)
Santiago (Xile)
Quito (Equador)

SEGUEIX-NOS

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d’experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució per optimitzar els teus resultats.

Subscripció

Registra't i estigues al dia de les nostres publicacions